Ekmans Bilskrot AB
Du söker just nu efter reservdelar i Ekmans Bilskrot AB lager.

Information till verkstäder

Du som har verkstad har tillgång till flera olika funktioner i samband med ditt inloggningskonto hos oss. Du kan gruppera dina reservdelsleverantörer, spara sökningar och delar, beställa, chatta med bildemonteringarna, få tillgång till dina rabatter, bli fakturakund och om du har tjänsten CABAS Parts kan du även skicka skadekalkyler till enskild bildemontering eller en gruppering av bildemonteringar.

Sök hos utvalda reservdelsleverantörer

Har du fasta leverantörer som du beställer reservdelar från? Du kan då skapa en eller flera listor, där du väljer in de bildemonteringar som ska vara med i respektive listval. Därefter kan du i filtreringen i svarslistan välja att enbart se bildelar som dina reservdelsleverantörer har i sitt lager.

Spara sökningar och delar

Om du vill spara och jämföra flera reservdelar, går det alldeles utmärkt att klicka på hjärt-symbolen som finns i bilden på respektive reservdel. Du kan också spara den sökning du gjorde för att snabbt kunna återkomma till svarsresultatet.

Beställa delar

Det har aldrig varit så enkelt som nu att beställa reservdelar via vår tjänst. Du får en god orderöversikt och uppföljning av dina beställningar.

Chatta

Du kan snabbt chatta med bildemonteringarna gällande den bildel du önskar köpa. Du slipper därför bli väntande i telefon och chattloggen följer också med i din order.

Rabatter och fakturakund

Bildemonteringarna lägger själva in vilka verkstäder de önskar ge rabatt till och som de fakturerar. Om du inte kan se din rabatt hos din reservdelsleverantör eller saknar möjlighet att välja faktura på vår sida så ska du kontakta dem för att bli upplagd med dessa inställningarna.

CABAS Parts

Använder din verkstad CABAS Parts? Komplettera mottagarlistan i Grunddata > Reservdelsleverantörer > Ny och välj in dina demonterare och även gruppen BILDELSBASEN.

Sänd reservdelsförfrågan > Mottagare

Alternativ A) Välj enskild demontering direkt i listan.

Alternativ B) Välj endast BILDELSBASEN i listan. Sökningen skickas då ut till samtliga demonterare.

Mer information

Svar på skadekalkyler

Den 30 september 2013 lanserade företaget CAB Group AB funktionen CABAS Parts för begagnatsökning. Bilverkstäderna kan nu skicka skadekalkyler till sina bildmonteringar och få in svaret direkt i sitt CABAS-system. Bildelsbasen AB har utvecklat ett system för bildemonteringarna där de kan hantera skadekalkyler och vid behov även enkelt välja in bildelar från de 130 bildemonteringar som idag finns med på sajten Bildelsbasen.se. Finns inte din bildelsleverantör med i listningen i ditt CABAS-system? Be dem då kontakta oss på Bildelsbasen AB.

Se video

Skicka skadekalkyler